Bauhaus col·labora amb la campanya Juntes Ens Aixecarem

Bauhaus col·labora amb la campanya Juntes Ens Aixecarem

Bauhaus, empresa patrocinadora principal del club des de fa deu temporades, ha volgut sumar-se a la causa i aportar una part extra del que estava pressupostat per aquesta temporada. A més, de forma extraordinària, l’empresa amb seu a Girona, a la zona del parc comercial Mas Gri, va realitzar una rifa el passat diumenge en el partit davant de Perfumerías Avenida d’un carro valorat en 500€ amb material de la seva botiga del qual se’n van recaptar 700€. Bauhaus va donar la recaptació íntegrament al club

L’Spar Citylift Girona vol agrair tots aquests anys de suport i fidelitat al nostre projecte, i valora enormement aquest acte de solidaritat.

Com bé sabeu a l’Uni Girona CB estem patint els devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), així com també compromet seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

Per aquest motiu el club va fer una crida apel·lant a les riuades de suport i a la solidaritat que des del primer moment de diferents sectors (ciutadans, empresarials  i institucionals).

Attachment