Spar se suma a la campanya Juntes Ens Aixecarem

Spar se suma a la campanya Juntes Ens Aixecarem

Spar, empresa patrocinadora principal del club des dels seus inicis, ha volgut sumar-se a la causa i aportar una part extra del que estava pressupostat per aquesta temporada per tal de tornar a la normalitat al més aviat possible. El club vol agrair tots aquests anys de suport i fidelitat al nostre projecte, i valora enormement aquest acte de solidaritat.

Com bé sabeu a l’Uni Girona CB estem patint els devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), i també compromet seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la història del club.

Per aquest motiu el club va fer una crida apel·lant a les riuades de suport i a la solidaritat que des del primer moment de diferents sectors (ciutadans, empresarials i institucionals).

Attachment