Bernat Canut no seguirà a l’Uni Girona

Bernat Canut no seguirà a l’Uni Girona

Laura Antoja dirigirà l’equip la pròxima temporada.

L’ Spar Girona comunica que el tècnic Bernat Canut no continuarà en el club la propera temporada. Després d’una temporada al capdavant de l’equip, el contracte de Canut ha arribat a la seva fi i el club ha decidit fer un canvi a la banqueta.

La directora esportiva del club, Laia Palau, ha declarat que “agraïm la dedicació i el treball de Bernat Canut durant aquesta temporada i li desitgem el millor en el seu futur professional”.

Palau també ha afegit que “després de valorar diferents opcions, hem decidit apostar per la nostra segona entrenadora, Laura Antoja, que ha estat al nostre costat des de fa tres temporades i a qui hem anat formant per aquest moment”.

Laura Antoja, nova entrenadora de l’Uni
Laura Antoja és una aposta del club per a la pròxima temporada. Després de treballar durant tres temporades al costat d’Alfred Julbe i Bernat Canut, Antoja assumirà el repte de dirigir l’equip a la Lliga Femenina Endesa.

L’ Uni Girona vol agrair a Bernat Canut la seva dedicació i professionalitat durant aquesta temporada i desitjar-li la millor sort en el seu futur professional. Al mateix temps, el club es mostra il·lusionat amb el futur i amb la nova etapa que comença sota la direcció de Laura Antoja.

Attachment