L’SPAR GIRONA ES REFORÇA AMB LAURA PEÑA

L’SPAR GIRONA ES REFORÇA AMB LAURA PEÑA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Laura Peña perquè la base defensi la nostra samarreta durant les pròximes dues temporades.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la incorporació de la jugadora. “Molt contentes d’anunciar el fitxatge de Laura Peña. Ve de fer temporades molt bones al Cadí la Seu. Amb ella guanyem gran capacitat de direcció, facilitat per anotar i consistència i presència en aquesta posició de base. Serà una jugadora que aportarà molta serietat a la pista i ajudarà a conduir aquest equip la pròxima temporada”.

Per altra banda, Laura Peña s’ha mostrat il·lusionada per la seva incorporació al conjunt gironí. “Estic molt contenta d’unir-me a l’Spar Girona i emocionada pel que vindrà. És una oportunitat de creixement i l’afronto amb la màxima il·lusió i ambició”.

Sobre Laura Peña
Laura Peña (Vilassar de Mar, 1998) ha jugat les últimes quatre temporades al Cadí La Seu, on va ser guardonada com a Jugadora Revelació Nacional de la LF Endesa (temporada 21-22).

Aquest curs, les seves estadístiques a la LF Endesa han estat d’ 11,1 punts, 4,9 rebots, 3,5 assistències i 14,2 de valoració.

Attachment