Bernat Canut: “Són unes primeres sensacions per encarar el nostre perfil”

Bernat Canut: “Són unes primeres sensacions per encarar el nostre perfil”

Després de superar al Tordera, el nou entrenador de l’Spar Bernat Canut ha valorat el primer enfrontament de la pretemporada. Un partit que Canut ha descrit com un “últim entrenament de la primera setmana”, que tot i ser “dura”, ha agraït tenir jugadores del Tordera i de la base Bàsquet Girona UNI Laia Palau. “Els hi valorem moltíssim. Han pogut venir jugadores de la base. No és senzill posar-se en una dinàmica professional. Primer de tot hem d’agrair. Ens estan ajudant moltíssim a completar els entrenaments”.

Respecte al partit, l’urgellenc considera que “estem lluny del que volem ser, però sí que són unes primeres sensacions per continuar treballant i encarar el perfil que volem jugar”. Un matx que tot i fer “goig” per la gran quantitat de gent, “ha fet molta calor i les jugadores ho han notat”.

Debut dels nous fitxatges
En ser preguntat pels pocs minuts de Laura Cornelius, el tècnic ha volgut subratllar que la base venia de “molèsties al quàdriceps. Ha provat i no hi havia risc de lesió. Però al començament no ha tingut bones sensacions i hem decidit que no seguís”.

Respecte a Irati Etxari (que ja va coincidir la temporada passada al Cadí La Seu), Bernat la defineix com “una jugadora que ens ha d’aportar en molts aspectes, sobretot en els que no es veuen. Avui ha fet molts punts”.

Attachment