L’UNI SUPERA LA PRIMERA PROVA

María Araújo ha liderat l’ofensiva de les gironines, amb 19 punts.

L’Spar Girona ha començat la pretemporada amb bon peu. Tot i la igualtat inicial, les de Bernat Canut han incrementat el ritme a partir del segon quart, posant una diferència definitòria i imposant-se per un contundent 46 a 81.

Inici de partit de moltes oportunitats a Tordera. Amb espais per atacar, les gironines s’han avançat gràcies a l’encert des de la llarga distància (Cornelius i Araújo), mentre que les verdes s’han mantingut en el partit gràcies a la bona mà des de la personal de Berta Ribes (5 a 8). Tot i l’avantatge de les nostres (punts d’Araújo i Flores des de la zona), Mar Carbó ha intensificat els atacs sota cistella, aproximant al Tordera en el marcador (11 a 12). Amb ganes de canviar el guió del primer quart, Bernat Canut ha parat el partit, frenant l’ofensiva local i trobant una via d’escapament des de la mitja distància (Labuckiene i Etxarri, 18 a 22).

Cinquena marxa de les gironines
A diferència del primer assalt, l’UNI ha frenat des d’un bon començament la velocitat del Tordera i ha posat la diferència gràcies als contraatacs (punts de Binta i Flores, 20 a 29). La pausa de les verdes no ha sigut efectiva i l’UNI ha augmentat el parcial gràcies al moviment de pilota de Flores i l’encert de BintaEtxarri i Araújo (21 a 35). Finalment, l’Spar ha tancat el segon quart amb un parcial de 4 a 21 (punts de Faustine i Etxarri, 22 a 43).

En la represa, les de Bernat Canut han sortit amb la mateixa intensitat i Etxarri i Drammeh han incrementat el marcador (27 a 51). Seguidament, Binta Drammeh ha liderat la nostra ofensiva per castigar al Tordera (27 a 56), mentre que el tram final del tercer quart ha sigut Faustine Parra l’espasa principal (36 a 71).

Amb cansament a les cames, les nostres han baixat intensitats i el Tordera, liderat per la jove Berta Ribas, s’ha fet amb el control del partit (42 a 73). Tot i això, en un tancar i obrir d’ulls Binta Drammeh ha tornat a castigar des de la línia de tres i l’Spar ha superat al Tordera per 46 a 81.