BIGAS ALSINA ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

BIGAS ALSINA ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

Bigas Alsina, empresa dedicada a la construcció de generadors de vapor i manteniments industrials, amb seu a pont Major (Girona) es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. L’acord s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona.

A la signatura hi ha assistit, per part de Bigas Alsina, els representants Frederic Bigas i Enric Bigas. I per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha donat la benvinguda a Bigas Alsina: “És molt important en l’àmbit esportiu sentir-nos recolzats en aquests moments. Independentment dels resultats el club continua sumant empreses al seu projecte i aquest fet és molt important per assegurar la viabilitat. Gràcies a Bigas Alsina per sumar-se al grup d’empreses patrocinadores. Esperem compartir moltes alegries”.

Per part de Bigas Alsina, han parlat els seus responsables:“En aquests temps difícils per molts sectors creiem que tots tenim la responsabilitat d’ajudar en tant com puguem. Des de Bigas Alsina entenem com una responsabilitat social ajudar l’esport tant de base com d’elit i per això, com empresa gironina que som, per nosaltres és una gran alegria recolzar a un club com l’Unigirona referent en l’esport femení nacional, i us encoratgem a continuar amb la trajectòria d’èxits amb la que ens esteu acostumant”.

Bigas Alsina espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Attachment