CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Girona

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb l’Spar Girona

  • El president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat l’acord.
  • Des de Fundació “la Caixa”, l’entitat també dona suport als equips de base i treballarà amb el club per difondre el bàsquet i els seus valors entre el públic més jove.

CaixaBank i l’Spar Girona han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix l’entitat financera i el club català per a la vigent temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2009 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez; i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià, han signat aquest nou acord, que vincularà  ambdues entitats per a la present temporada. A la signatura de l’acord també hi ha assistit la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle.

Cayetano Pérez ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà l’Spar Girona una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Girona”.

A Girona, en concret, aquest compromís amb l’esport es tradueix en el suport als dos equips de bàsquet de la ciutat, l’Spar Girona, (equip que juga a la Liga Femenina Endesa, i actual campiones de la Copa de la Reina); i el Club Bàsquet Girona 2014, l’equip masculí que milita a la LEB Oro, competició organitzada per la FEB, i que compta amb el recolzament de CaixaBank.

Des de la Fundació “la Caixa”, l’entitat financera dona suport al projecte d’equips de base de l’Spar Girona a través de l’escola de bàsquet del club, que aplega 16 equips i 200 nens i nenes, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport, així com en col·lectius de nens en risc d’exclusió, escoles i associacions sense ànim de lucre a través del Bàsquet Girona 2014.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

L’entitat financera s’ha involucrat amb el basquet des de l’any 2013, i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives al voltant d’aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels grans èxits aconseguits internacionalment.

En la seva implementació de l’estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s’han celebrat l’última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l’esport a tot el país.