Bones sensacions

Foto: Lluís Serrat / L'Esportiu

Foto: Lluís Serrat / L’Esportiu

Spar Citylift Girona 57 – 62 UMMC Ekaterinburg

Després de debutar en partit amistós contra el GEiEG amb una clara victòria i amb només 18 dies de preparació, l’Spar Citylift Girona va afrontar diumenge passat la primera prova de foc abans de debutar en partit oficial en la Lliga Catalana Femenina. El rival, ni més ni menys que l’actual Campió d’Europa, l’UMMC Ekaterinburg.

El partit a Platja d’Aro contra les russes de l’Ekaterinburg va donar pistes de com vol l’entrenador que jugui el seu equip durant la temporada: un equip que gaudeix quan pot defensar fort i que sap treure avantatges en les transicions. I així, l’Spar Citylift Girona es va plantar al descans del partit al davant al marcador (31-22).

Va haver de suar de valent l’Ekaterinburg per emportar-se el partit, pujant el nivell defensiu i ofegant en certs moments les gironines, que van acabar notant el pes de la pre-temporada a les cames. Tot i això, gran paper de l’Uni davant del potent equip rus (57-62).

El proper dimecres, partit contra el Femení Sant Adrià a l’Arboç, i diumenge, primer títol en joc contra el Cadí La Seu en la final de la Lliga Catalana Femenina.

Diari de Girona: “El campió d’Europa treu l’orgull”

L’Esportiu: “Arguments per a l’optimisme”

 

Attachment