GOLDENPARK PUJA LA SEVA APOSTA PEL BÀSQUET FEMENÍ

goldenparkL’empresa catalana d’apostes esportives i casino online, GoldenPark.es del grup MGA, ha pujat l’aposta pel bàsquet femení. El passat mes de setembre, la companyia anunciava la firma del conveni de patrocini amb l’equip de bàsquet femení de l’Spar Citylift Girona. I des d’avui, els usuaris de GoldenPark.es poden apostar pels partits de bàsquet femení gràcies a l’ampliació de l’oferta esportiva realitzada pel portal, amb la introducció de quotes pel bàsquet femení.

A més a més, els aficionats que assisteixin als partits de l’Spar Citylift Girona podran realitzar apostes esportives en directe a través dels seus dispositius mòvils en els diferents terminals que GoldenPark.es ha habilitat dins del Pavelló Municipal de Girona Fontajau. Els seguidors de l’Spar Citylift Girona també disposen, a la pàgina web del club, d’un banner des del que poden seguir els resultats dels diferents equips i apostar tant pel bàsquet femení com el d’ACB. GoldenPark.es els obsequiarà amb un Bo de Benvinguda de fins a 60€ només per ser seguidors de l’equip a l’hora d’enregistrar-se a la seva web amb el codi UNIGIRONA.

Enric Sanahuja, vicepresident de MGA, assegura: “Ens omple d’orgull poder donar suport a un esport com el bàsquet femení que està aconseguint fites històriques -referint-se a la medalla de plata aconseguida als passats Jocs Olímpics. S’ha de seguir treballant perquè aquests èxits tinguin la mateixa visibilitat i reconeixement que el que el dels equips masculins.”

Attachment