Brittney Sykes, presentada a Bauhaus Girona

Brittney Sykes, presentada a Bauhaus Girona

“Als tècnics i a les jugadores de l’equip els agrada moure la pilota; podem fer moltes coses aquesta temporada.”

Brittney Sykes, presentada a Bauhaus Girona
Foto: David Subirana

Dia gran per a Brittney Sykes, que després d’aterrar dimarts passat i descansar un dia –present però en cada entrenament- ha realitzat el seu primer entrenament amb l’equip. Més tard, ha estat moment per a la presentació oficial davant els mitjans.

Sykes ha comentat que: “M’agrada la ciutat i m’agrada l’equip. Només he realitzat una sessió però he vist que als tècnics i les jugadores hi agrada moure la pilota i que podem fer moltes coses aquesta temporada.” “Tinc amigues que han jugat aquí, com Haley Peters, i he sentit coses bones de l’equip i de la lliga. Estic expectant per veure com va la competició.”

Cayetano Pérez, president de l’Spar Citylift Girona, ha volgut agrair a Bauhaus la seva fidelitat, ja que considera que “gràcies a aquesta fidelitat aconseguim sostenir el bàsquet femení de Girona a un alt nivell. Pel que fa a la Brittney, estem molt contents d’incorporar-la a la plantilla. És una jugadora que ha demostrat a la WNBA la seva vàlua i que ens ajudarà molt a complementar l’equip en les diferents posicions en les quals pot jugar”.

Daniel Albertos, director de Bauhaus Girona, ha comentat que “amb la presentació de Sykes reafirmem el nostre compromís amb l’equip i la ciutat. La progressió del club ha sigut magnífica i tenim moltes ganes d’acompanyar l’equip a l’Eurolliga”.

La nova jugadora ha estat presentada en el centre Bauhaus, marca especialitzada en la llar, taller i jardí, i que és patrocinador oficial de l’equip des de fa més de deu anys. “Per a Bauhaus aquest equip representa uns valors molt semblants als nostres: esforç, superació, treball i respecte. Valors que creiem molt important transmetre dins i fora de Catalunya i, per això, estem molt contents de seguir recolzant-les una temporada més”.

Sobre BAUHAUS

BAUHAUS és la marca referent en el condicionament de casa, taller i jardí, amb més de 120.000 productes especialitzats a la venda. Compta amb 16 seccions disponibles creades per satisfer totes les necessitats dels clients: reformes, banys, cuines, decoració, jardí, bricolatge, construcció i nàutica, entre d’altres, amb productes de la màxima qualitat certificada a preus reduïts i de fàcil accés. BAUHAUS aposta pel valor humà i, per això, incentiva el desenvolupament i promoció de la seva plantilla, així com col·labora amb diferents entitats socials per donar oportunitats formatives a grups en risc de vulnerabilitat.

BAUHAUS compta amb 11 centres a Barcelona, Gavà, Tarragona, Girona, Màlaga, Mallorca, València (Paterna i Alfafar), Saragossa, Madrid-Las Mercedes i Alcorcón.