La prèvia | Quesos el Pastor – Spar Citylift Girona

La prèvia | Quesos el Pastor – Spar Citylift Girona

Mima Coulibaly no viatja amb el grup i serà baixa per problemes estomacals

La prèvia | Quesos el Pastor – Spar Citylift Girona

La segona jornada de la Lliga Femenina 1 durà a l’equip a Zamora. La visita a Castella i Lleó arriba després d’una meritòria victòria de Quesos el Pastor Zamarat davant d’IDK Gipuzkoa en l’Open Day celebrat fa tot just una setmana.

Dirigides per Francisco Garcia, les 10 integrants de la plantilla són fitxatges d’aquest any. Un fet, però, que no resta tensió a les gironines tot i la fase encara d’adaptació de les castellanes. María Araújo ha comentat en la prèvia que “Zamarat té moltes cares noves; tenen l’MVP de la primera jornada i serà un partit difícil. Serà el seu primer partit a casa i això sempre és motivant.”

Pel que fa a l’estat de l’equip, Araújo comenta que “estem contentes amb el treball que hem fet durant aquesta pretemporada. Ha estat curta però intensa i les sensacions contra València van ser molt bones.”

Eric Surís no podrà comptar amb la presència de la Maliana Mima Coulibaly, que no viatja amb el grup per problemes estomacals, així com amb Sonja Petrovic i Núria Martínez, que encara es troben en la fase de recuperació de les seves respectives lesions.

El cos tècnic tampoc alinearà a cap jugadora vinculada, ja que el partit coincideix amb la jornada inaugural de la Lliga Femenina 2, en la qual el Citylift GEiEG Uni debutarà en la categoria de plata del bàsquet estatal davant l’Osés Construcción Ardoi de Zizur Mayor, Navarra.

Attachment