Brittney Sykes torna a l’Spar Girona

Brittney Sykes torna a l’Spar Girona

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Brittney Sykes perquè l’americana defensi la samarreta del conjunt gironí durant el que resta de temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació: “Estem molt contentes d’anunciar a Sykes. És una jugadora que ja coneixem a Girona. Destacaria la seva evolució i maduresa respecte a l’etapa que va passar aquí. Arriba del Basket Sopron de fer molt bons números i esperem que ens ajudi en la defensa de les primeres línies, en l’agressivitat, la seva capacitat de jugar a camp obert i als contraatacs. És una jugadora molt vertical, amb molta presència física i que també ens pot ajudar en la direcció. Per tant, complement ideal per la nostra línia exterior”.

Sykes arriba després de jugar amb el Sopron Basket aquesta temporada, amb qui ha fet una mitjana de 16,5 punts, 7,3 assistències, 5,3 rebots i 22,3 de valoració en 34,2 minuts per partit a l’Euroleague Women.

Sobre Brittney Sykes
Nascuda a Nova Jersey l’any 1994, Brittney Sykes és una jugadora de 175 cm que pot combinar amb comoditat les tres posicions exteriors. Va formar-se a Siracussa i a l’University High School de Nova Jersey.

Aquest estiu ha jugat amb Los Angeles Sparks, amb qui ha fet una mitjana de 12,7 punts i 3,7 assistències en 32 enfrontaments.

 

Attachment