PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI

Després de trobar-nos en les semifinals de la Supercopa (partit que les de Bernat Canut es van imposar per 69 a 76), l’Uni torna a enfrontar-se al conjunt basc per la jornada 9 de la LF Endesa. “És una plantilla que la vam conèixer a la Supercopa. Molt ben equilibrada amb 5 potents sota cistella, amb bones tiradores i amb jugadores verticals. No ens fixem només en una o dues jugadores, poden desenvolupar un joc col·lectiu atractiu”.

Les de Medelén Urieta arriben a Fontajau amb els deures fets, i és que en l’última jornada es van imposar al Tenerife per 61 a 62. Amb aquesta victòria, les de Vitòria ocupen la setena posició de la lliga amb 4 victòries i 4 derrotes.

Al ritme d’Atkinson
Si hi ha una jugadora que marca la diferència, aquesta és Tanaya Atkinson. L’americana és la líder en anotació del Kutxabank amb 13,5 punts per partit.

Però com destaca Bernat Canut, d’aquest talent físic passem a una plantilla perfectament equilibrada, on totes les jugadores aporten el seu granet de sorra, destacant noms com Txell Alarcón (9,3 punts per partit), Diarra (8,1 punts per partit) o Holopainen (6,3 punts per partit).

Sykes torna a l’Spar Girona
Per part nostra, l’Uni ha incorporat a Sykes a la plantilla. Segons Bernat Canut, l’americana “és una jugadora que coneix Girona. Sabem que porta temps a Europa i que dóna bon rendiment, tant al Sopron com a la WNBA. Esperem que ens aporti, tant a nivell ofensiu com defensiu. És una jugadora molt intensa i vertical”.

Per aquest enfrontament, Canut tindrà totes les jugadores a excepció de Nora Galve.

Attachment