BUERGOFOL, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

BUERGOFOL, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Buergofol Iberica, empresa dedicada a la fabricació de films de packaging per alimentació, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Buergofol, Albert Negre, Director General de Buergofol Iberica, i Andrea Grau, cap de Màrqueting de l’empresa. Per part de l’Spar Girona, el Director General, Xavi Fernández.

Albert Negre s’ha mostrat il·lusionat i ha destacat que des de Buergofol té moltes ganes “d’ajudar a l’Uni Girona. Tenim molta simpatia amb l’equip, amb un projecte important per la ciutat i que ens sentim identificats amb els seus valors. Com a empresa humil, poder col·laborar i potenciar l’esport femení és un orgull”.

Per altra banda, el Director General de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “Estem contents de sumar una nova incorporació. Agraïm el suport de Buergofol per apostar pel nostre club. Esperem compartir moltes alegries en aquesta nova temporada”.

Buergofol espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment