CAMPS MOTOR ENTREGA ELS VEHICLES OFICIALS A L’SPAR GIRONA

CAMPS MOTOR ENTREGA ELS VEHICLES OFICIALS A L’SPAR GIRONA

L’empresa gironina es converteix en nou patrocinador de l’Uni Girona CB.

Camps Motor està situat a la Carretera Nacional II, km. 710 de Fornells de la Selva.

Les jugadores de l’Spar Girona han rebut els nous cotxes oficials de la firma Camps Motor, nou partner oficial de l’Uni Girona CB. Entre les jugadores que ja gaudeixen del seu nou vehicle es troben Julia Reisingerová, María Araújo, Giedre Labuckiene i Rebekah Gardner, que han optat per un Nissan Qasqai, mentre que Frida Eldebrink i Binta Drammeh han optat pel Nissan Juke.

L’entrega oficial dels cotxes ha tingut lloc a Camps Motor, concessionari oficial de Nissan, en un acte que han participat les 6 jugadores juntament amb la gerent de l’empresa, Anna Fàbregas, que ha actuat com a mestra de cerimònies.

Anna Fàbregas ha valorat el nou acord de col·laboració amb l’Spar Girona: “Camps Motor està molt satisfet d’aquest patrocini. Compartim molts valors amb l’Uni Girona. A més, al llarg de la nostra història, Camps Motor ha estat liderat majoritàriament per dones. Hem cedit Qashqai’s i Jukes, els nostres SUV estrelles de Nissan, que és la marca que Camps Motor representa a Girona. Esperem que gaudeixin i que l’Uni Girona tingui molts d’èxits”.

D’aquesta manera, el concessionari aposta pel bàsquet femení i amb l’equip de la ciutat, donant totes les facilitats perquè les nostres jugadores puguin moure’s amb la comoditat i prestacions del Nissan Juke i del Nissan Qashqai.

Attachment