OnTurtle es converteix en el nou patrocinador de l’Spar Girona

OnTurtle es converteix en el nou patrocinador de l’Spar Girona

  • El partner de referència per a la mobilitat de mercaderies a Europa acompanyarà a l’equip de bàsquet femení de l’Uni Girona en tots els seus desplaçaments durant la temporada 21-22.
  • Amb aquest acord, la companyia fa un pas més enllà en l’aposta per apropar els seus valors de proximitat i impuls del talent.

OnTurtle estrena patrocini amb una clara aposta per l’esport femení. La companyia, en línia amb els seus principals valors, com impulsar el talent i defensar la proximitat, acaba de signar un acord de patrocini amb el Spar Girona, equip de bàsquet femení de l’Uni Girona Club de Bàsquet, vigent campió de la Copa de la Reina. La col·laboració té un període inicial d’un any, amb l’objectiu d’acompanyar i fer costat a l’equip durant la temporada 2021-2022. Aquest acord arrenca aquest dissabte 25 de setembre, amb la primera jornada de la Lliga Femenina Endesa davant el Kutxabank Araski.

Fidel al seu lema “Partners in goods mobility”, OnTurtle formarà part dels desplaçaments de l’equip. Així, la tortuga, logotip i emblema de la companyia, lluirà durant tota la temporada a l’autocar que acompanyarà a les jugadores i a tot l’equip en els seus desplaçaments i, sobretot, en els partits fora de casa. En aquest sentit, l’empresa catalana referent en els serveis de transport de mercaderies i que compta amb una xarxa d’estacions de més de 1.600 a Europa, col·laborarà amb el vigent campió de la Copa de la Reina, com millor sap fer-ho: obrint camí.

“Estem molt il·lusionats de començar a col·laborar amb l’Uni Girona”, ha explicat Josep Guaus, CEO de OnTurtle, “és una satisfacció poder aportar recursos a un club que aposta des de fa anys per l’esport d’elit femení, amb el qual ens sentim identificats i compartim ADN. Esperem que aquest acord sigui l’inici de futures col·laboracions junts”. D’altra banda, Xavi Fernández, director general del club de bàsquet, ha manifestat que és un acord que enfortirà mútuament a totes dues organitzacions: “Continuem sumant partners i suports per a mantenir-nos en l’elit del bàsquet femení. Molt agraïts a OnTurtle per confiar en el nostre club”.

A més, fruit d’aquest vincle amb l’Spar Girona, OnTurtle acostarà als seus clients les experiències de les jugadores i dels tècnics en ruta després de cada desplaçament, a través del blog “On Turtle… On the road” i de les seves xarxes socials.

La temporada passada, l’Spar Girona va aconseguir la tercera posició de la classificació en la lliga regular i el ja esmentat trofeu que l’acredita com a campió de la Copa de la Reina. Enguany, OnTurtle serà aquí, animant en els millors i pitjors moments. I ho farà tant des de fora com des de dins de la pista, amb presència a les tanques digitals que es podran veure durant els partits per tota Europa. 

Sobre OnTurtle

OnTurtle ofereix una solució global per a les empreses de transport. Amb presència a 10 països (Espanya, França, Bèlgica, Luxemburg, Països Baixos, Àustria, Alemanya, Eslovènia, Itàlia i Polònia), és un partner de referència a Europa per a la gestió eficient de la mobilitat de mercaderies. La seva xarxa internacional compta amb més de 1.600 d’estacions de servei en tota Europa. En conjunt, l’oferta de OnTurtle representa una aposta innovadora i intel·ligent per a portar encara més lluny a l’empresa de transport professional.

Attachment