CÀTERING VILANOVA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

CÀTERING VILANOVA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Càtering Vilanova seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més. Un cop finalitzats els campus i casals de l’Uni Girona, l’empresa especialitzada en l’elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars ha reafirmat la seva confiança amb el club i en els projectes de l’entitat gironina.

L’acte de la signatura del conveni, que s’ha dut a terme a les oficines del club a Fontajau, ha anat a càrrec del director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández. I per part de Càtering Vilanova, el CEO de l’empresa, Jordi Vilanova.

Xavi Fernández ha manifestat que “aquesta renovació  reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament. Després d’unes temporades, ens fa molta il·lusió que Càtering Vilanova segueixi col·laborant amb l’Spar Girona”.

Jordi Vilanova, CEO de Càtering Vilanova, ha destacat la voluntat de l’empresa per seguir una temporada més amb l’Uni Girona: “Com a gironins ens omple poder col·laborar un any mes amb el club per potenciar el bàsquet femení que són un exemple de superació i resiliència en els temps que ens trobem.”

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Càtering Vilanova

Especialitzats en l’elaboració de plats cuinats per a col·lectivitats i particulars, la gestió d’escoles i residències i organització d’esdeveniments, Càtering Vilanova està integrat per un equip àmpliament experimentat, tècnics especialitzats i comercials d’una reconeguda professionalitat, i compten amb l’aval de més de 35 anys d’experiència en el sector.

Attachment