GINVEST ASSET MANAGEMENT, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

GINVEST ASSET MANAGEMENT, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

El logotip de l’empresa formarà part de l’equipació..

Ginvest Asset Management, gestió i assessorament financer, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Ginvest, Jordi Justicia Ruz, director general, i Carles Planas de Farnés, director de desenvolupament del negoci. Per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a Ginvest:  “Estem contents de sumar una nova empresa. Agraïm el suport de Ginvest per confiar en el nostre club. Esperem compartir moltes alegries”.

Per part de Ginvest, Jordi Justicia s’ha mostrat “content” per aquest nou acord: “Estem encantats d’aquesta col·laboració amb l’Spar Girona. Per nosaltres és una manera d’apostar per uns valors, per l’esport femení i per ajudar a la ciutat amb el que podem, en aquest cas amb l’Uni Girona com a representant de l’esport d’elit“.

GINVEST espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment