Cenit i Spar Girona segueixen units una temporada més.

Cenit i Spar Girona segueixen units una temporada més.

El centre d’alt rendiment potenciarà la preparació física, teràpia regenerativa i osteopatia

L’Spar Girona i el Centre Cenit renoven l’acord de col·laboració per quarta temporada consecutiva. Les dues darreres temporades, el club i el centre han enfortit la seva col·laboració fins a convertir-se un pilar en el rendiment de la plantilla.

Centre cenit és un centre d’Atenció Integral de la Salut i l’Esport que reuneix totes les necessitats de l’esportista dins d’un mateix espai. Aquest context cobreix totes les necessitats que un equip d’elit necessita pel bon desenvolupament de l’esportista.

Al Centre Cenit les jugadores de l’Spar Girona potencien la seva preparació física amb l’ajuda del nou preparador físic del club, Álex de la Vega, i els professionals del centre. També inclou serveis en aspectes tan essencials per a les jugadores en una temporada tan exigent com la teràpia regenerativa i l’osteopatia.

Cenit està situat al Carrer Can Pau Birol 35 de Girona i ofereix un servei multidisciplinari tant a professionals com a amateurs gràcies als coneixements i la flexibilitat del seu equip tècnic.

Des del club celebrem poder seguir treballant colze a colze per assolir els nostres objectius esportius d’aquesta temporada.

 

Attachment