Definits els grups d’Eurocup i Euroleague

Definits els grups d’Eurocup i Euroleague

L’Spar Girona jugarà la prèvia davant el Sepsi romanès el 23 i 30 de setembre.

Aquest matí s’ha celebrat a Münich el sorteig dels grups d’Eurocup i Euroleague women per a la temporada 2020-2021. En un any atípic, encara amb dubtes sobre els aforaments, els desplaçaments i el format final de competició, a l’Spar Girona se li plantegen dos escenaris diferents en funció de l’eliminatòria que disputarà, amb tornada a Fontajau, davant el Sespi romanès els dies 23 i 30 de setembre. Cal destacar també el canvi d’horari respecte l’any passat, ja que enguany els partits com a local de competició europea es disputaran els dimecres a les 20.15 h.

En cas de classificar-se, l’Spar Girona quedarà enquadrat al Grup B, juntament amb Ekaterinburg, Sopron, Bourges, Schio, Riga, Galatasaray i Landes. Si pel contrari, l’equip gironí no pogués superar l’eliminatòria, quedaria dins el grup G juntament amb Villeneuve d’Asq, el guanyador del Namur – BBC Grengewald i el Cadí La Seu.

Recordem els escenaris contemplats per la Federació Europea de Bàsquet: La nova temporada de competició de clubs 2020-21 s’iniciarà tal com es programà a setembre / octubre amb o sense espectadors, sempre segons les legislacions locals. En cas que no es pugui iniciar una competició a setembre / octubre, s’ajornarà automàticament a gener de 2021, amb un sistema de competència reduïda. Si s’hagués d’interrompre una competició que s’inicia setembre / octubre a causa d’un nou brot de COVID-19, es respectaran els partits ja disputats i es proposarà un nou sistema de competició reduït / curt.

 

Attachment