CENTRE VERD, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

CENTRE VERD, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Centre Verd, centre de jardinaria situat a Salt (Girona), ha arribat a un nou acord de patrocini amb l’Spar Girona. L’acte oficial de presentació es va fer a Fontajau. A la presentació oficial hi van assistir, per part de l’Uni, les jugadores i l’staff del primer equip. Per part de Centre Verd, Aniol Burés, director de Centre Verd, i Berta Ramírez, adjunta de direcció de Centre Verd.

“Donem suport a l’UNI per contribuir amb el desenvolupament i la promoció de l’esport femení en l’àmbit local de Girona i Salt, com també volem incentivar a les noies a practicar la jardineria, un món actualment encara molt masculí”, ha manifestat Aniol Burés.

Respecte als motius de la vinculació, “Centre Verd és una empresa compromesa amb el benestar social i ambiental de la comunitat. I aquest equip, l’UNI GIRONA, s’alinea amb els nostres objectius de Responsabilitat Social Corporativa donant suport a la igualtat d’oportunitats en l’esport”. A més, ambdues entitats “tenen afinitat amb els valors de COOPERACIÓ, SALUT i BENESTAR. Per la qual cosa volem promoure conjuntament un estil de vida actiu i saludable”, finalitza Burés.

Amb aquest acord, Centre Verd espera que el club assoleixi els objectius d’aquesta temporada. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu suport i la seva col·laboració amb l’equip.

Attachment