L’UNI PERD CONTRA UN ZARAGOZA INSPIRAT EN EL TRIPLE

Un Spar Girona de més a menys ha caigut a casa contra el Casademont Zaragoza. Una gran primera part defensiva de les gironines (22 a 10) s’ha vist frenada per la zona de les visitants, sumat de l’encert des de la llarga distància, revertint la situació i imposant-se per 50 a 60.

La millor defensa
Masterclass en defensa a Fontajau, ja sigui de l’equip o del públic, que amb les trompetes han frenat els primers atacs del conjunt aragonès. El joc col·lectiu i la intensitat defensiva, destacant la defensa de Mendy, han estat claus en els primers deu minuts, aconseguint l’Spar un +5 al final del primer quart (10 a 5).

El canvi de quarts no ha frenat la intensitat defensiva de les nostres, imposant un parcial de 12 a 5 a l’equador de l’enfrontament. Un parcial on ha destacat el ritme ofensiu de Rebekah Gardner, aportant el seus primers sis punts.

El Casademont més viu que mai
Les gironines, amb un ritme frenètic, han tornat a sorprendre a les aragoneses al principi del tercer quart, aconseguint una avantatge de 17 punts gràcies al joc ofensiu de Magarity (31 a 17). Amb la màxima del partit, el Zaragoza ha proposat un gran joc gràcies a Ortiz, retallant distàncies en el marcador (35 a 31). No obstant això, una antiesportiva ha fet respirar a l’Uni gràcies als tirs lliures de Rebekah Gardner (37 a 31).

Per detalls
La bona dinàmica de les visitants ha continuat en l’últim quart amb un afegit: l’encert des de la llarga distància d’Ortiz i Holesisnka. Aquesta última ha estat la responsable de diferenciar per primer cop a les aragoneses (44 a 49). El temps mort de l’Spar ha buscat una reacció, però les aragoneses, sòlides en el rebot i en el triple no han deixat escapar l’oportunitat, imposant-se per 50 a 60.