Chelsea Gray ja entrena amb l’Spar Girona

Chelsea Gray ja entrena amb l’Spar Girona

L’americana ha participat en l’entrenament de dijous matí.

Foto: David Subirana

Chelsea Gray (1,80 m, 1992) ja ha fet el seu primer entrenament amb l’Spar Girona. Després d’exercitar-se aquests dies individualment, l’americana ha superat les dues proves PCR -tal com marquen els protocols pel covid-19– i aquest matí ja ha pogut entrenar-se amb el grup que dirigeix Èric Surís.

La base nord-americana va arribar dissabte passat a la ciutat després d’haver competit a la WNBA i haver disposat d’uns dies de descans. Ara ja està a punt per debutar, aquest diumenge, a Fontajau, contra el Casademont Saragossa (12.00h).

SOBRE CHELSEA GRAY

Nascuda a Hayward (California) el 1992, va ser seleccionada l’any 2014 per Connecticut Sun per debutar a la WNBA. Dues temporades més tard, va proclamar-se campiona amb Los Angeles Sparks.

La seva experiència internacional va més enllà dels Estats Units. Ha jugat a la lliga israeliana, amb l’Hapoel Rishon i a Turquia en tres ocasions: al Kayseri, al Botas i al Fenerbahçe.

Aquesta serà la seva segona etapa a l’Uni Girona; va aterrar a la ciutat el setembre de 2015 i només va disputar 9 partits de lliga regular i la Supercopa, títol que es va quedar a Fontajau.

Attachment