La Prèvia | SPAR GIRONA – CASADEMONT SARAGOSSA

La Prèvia | SPAR GIRONA – CASADEMONT SARAGOSSA

El proper diumenge (12:00 h) l’Uni Girona rep el Saragossa.

Tot i la bona dinànima de les nostres jugadores, Eric Surís va deixar les coses clares al finalitzar l’anterior jornada: “Veiem que la Lliga Femenina Endesa no hi ha partit que no hagis de treballar i suar“. I es que el nostre entrenador sap que qualsevol equip et pot plantar cara i enportar-se el match a casa.

En l’aspecte estrictament esportiu, l’Spar Girona es trobarà al seu davant un conjunt que no passa per un gran moment. Antepenúltimes a la Liga Femenina Endesa amb 1 victòries i 3 derrotes, les noies entrenades per Carlos Ramon Iglésias Allue intentaran frenar la seva ratxa negativa contra les nostres jugadores i canviar la seva mentalitat pels propers partits.

“Es un equip ple d’internacionals conegudes per l’aficionada del bàsquet. És un equip de nova confecció i que està en procés de creixement. Ha enllaçat algun mal resultat en aquest inici, però és un equip que s’ha de tenir molt en compte. El potencial el té”, comentava Eric Surís sobre el Casademont Saragossa.

La clau del partit serà “tenir clar els seus punts forts. El seu joc interior té molt de potencial i molta capacitat rebotejadora. A l’exterior té jugadores amb molta amenaça amb el tir de tres. S’ha de tenir tot en compte i no menysprear, ja que tenen molta qualitat”, afirmava Surís.

No obstant això, les nostres jugadores han entrenat de valent durant tota aquesta setmana. L’incorporació de l’americana Chelsea Gray ha donat un plus de qualitat a la plantilla, i l’Spar Girona ja espera amb ganes el partit per intentar sumar la tercera victoria consecutiva de Fontajau -i la cinquena de la temporada-.

Veurem si les nostres jugadores poden guanyar el primer enfrontament de la marató de partits. I és que l’Uni Girona jugarà tres partits en 6 dies.

Attachment