CHLOE BIBBY S’INCORPORA A L’SPAR GIRONA

CHLOE BIBBY S’INCORPORA A L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Chloe Bibby perquè la jugadora australiana defensi la nostra samarreta la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat el fitxatge “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Chloe Bibby. És una jugadora australiana que arriba del Gorzow polonès. Ha estat escollida MVP de la seva lliga. És un quatre tirador. Gran especialista de tres. Com a bona jugadora australiana és molt completa. Força dura en els contactes. Capacitats per dominar tots els aspectes del joc. Ara mateix està jugant amb la selecció, preparant els jocs olímpics. Ens permetrà donar més riquesa en el nostre joc ofensiu”.

L’Spar Girona 24/25 agafa forma amb la incorporació de Chloe Bibby, que és la quarta nova jugadora per a la pròxima temporada.

Sobre Chloe Bibby
L’aler pivot australiana (184 cm i 26 anys) va jugar a dues universitats diferents. De la temporada 17-18 a la 19-20 va jugar amb Mississippi State, mentre que les últimes dues campanyes va defensar els colors de Maryland.

Aquesta temporada ha jugat amb el Gorzow i s’ha convertit en MVP de la lliga polonesa, fent una mitjana de 20,8 punts, 4,8 rebots, 3,4 assistències i 23,2 de valoració per partit. A l’EuroCup Women també ha destacat aportant 22 punts, 7,7 rebots, 3,1 assistències i 21,5 de valoració per partit.

Attachment