Vic acollirà la Lliga Nacional Catalana 2024 Femenina

Vic acollirà la Lliga Nacional Catalana 2024 Femenina

La 36a Lliga Catalana Femenina arribarà els propers 20 i 22 de setembre i es celebrarà al Pavelló Castell d’en Planes de la capital d’Osona.

El Pavelló Municipal Castell d’en Planes de Vic serà l’escenari, per primera vegada a la història, de la 36a edició de la Lliga Nacional Catalana 2024 Femenina que, aquest curs, comptarà amb la presència del Cadí La Seu, l’Spar Girona, el Joventut Badalona i el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2024.

La competició està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, juntament amb el suport dels clubs de la ciutat, el Femení Osona i el Club Bàsquet Vic, i s’emmarca dins dels actes de Vic com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2024.

Així doncs, la capital d’Osona s’estrenarà com a seu d’un esdeveniment, que arribarà els propers 20 (semifinals) i 22 de setembre (Final), amb horaris encara per determinar, i que tornarà a adoptar el tradicional format de Final a Quatre (semifinals + final), a partit únic. Les semifinals es disputaran a les 18:30h i a les 21h del divendres 20 de setembre, mentre que la Final es jugarà a les 12h del diumenge 22.

L’amfitrió Cadí La Seu s’enfrontarà amb el vencedor de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2024, en una de les semifinals mentre que, per l’altre costat, l’Spar Girona es mesurarà amb el Joventut Badalona, equip nouvingut a la màxima categoria estatal fruit del seu ascens del curs passat amb la victòria a la Final Four d’Estepona. Tots els partits s’emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3. Enguany, una de les novetats de la Lliga Catalana Femenina anunciada per TV3 serà l’ús de l’Instant Replay. Més endavant s’exposaran els criteris i detalls tècnics.

Attachment