Cinquena victòria per l’Spar Citylift Girona a Mendizorroza (RPK Araski 56 – 68 Spar Citylift Girona)

Araski 56 - 68 Spar Citylift Girona
El partit ha començat amb una Elonu estel·lar anotant els vuit primers punts de l’Spar Citylift Girona que servien per no perdre avantatge davant un Araski que ha donat guerra durant els primers compassos de partit. A mesura que han anat passant possessions l’equip dirigit per Eric Surís a poc a poc ha agafat avantatge mitjançant triples de Laia Palau i Rosó Buch. Pel que fa a les basques, Asurmendi liderava en l’aspecte anotador amb set punts que donaven vida. Al final dels primers deu minuts, el partit ha acabat amb onze punts d’avantatge de l’Spar Citylift.

En el segon quart, la dinàmica ha canviat en comparació l’anterior on les defenses s’han imposat en ambdós costats de la pista acabant amb un 10-14 de parcial que, tot i això, donava més aire a l’Spar Citylift mentre que les basques veien com el partit se’ls hi complicava.

Ja posats en el tercer quart, les d’Eric Surís han sortit molt entonades provocant així una diferència que ha arribat als 28 punts. La presència de Coulibaly en pista ha estat clau perquè les locals es desinflessin i veiessin com a base d’una bona circulació de pilota i una dura defensa tant dins com fora de la zona no poguessin evitar que l’Spar Citylift se n’anés en el marcador.
Quan tot semblava que estava acabat i seria un últim quart sense res a dir per cap dels dos equips, l’Araski ha tret tot l’orgull que portava a dins i ha reduït la diferència fins als dotze punts de diferència finals. Entre l’IzaskunAsurmendi i Van Den Adel han anotat un total de cinc triples que en diferents moments del quart han donat vida a un partit que tothom ja donava per sentenciat. L’Spar Citylift no ha pogut fer res per intentar contrarestar els bons atacs de les locals però l’avantatge adquirida en els altres quarts li ha donat aire per tal de no sumar la primera derrota del curs.