Derrota ajustada a Istanbul en el debut a Eurolliga (Fenerbahçe 86 – 82 Spar Citylift Girona)

Derrota ajustada a Istanbul en el debut a Eurolliga (Fenerbahçe 86 – 82 Spar Citylift Girona)

Fenerbahçe 86 – 82 Spar Citylift Girona

Debut amb derrota agredolça en una pista històrica davant d’un Fenerbahçe que ha estat molt ben col·locat defensivament des del primer moment. El bon plantejament defensiu de les turques ha propiciat una anotació molt baixa per part de les gironines durant els primers compassos. El primer quart, amb un 24-13, deixava molt clares les intencions de les locals per fer-se amb el control del partit de forma immediata.

El segon quart ha donat pas a un Spar Citylift Girona més atrevit i encertat de cara a cistella, sabent tancar millor el rebot i aprofitant les rotacions de Fenerbahçe per reduir el desavantatge a 5 punts en només 4 minuts. Amb tot, l’intercanvi de cops ha estat constant fins al descans, al qual s’hi ha arribat amb un 46-40.

L’apartat rebotador –dominat per Fenerbahçe amb 6 més que Spar Citylfit- estava essent un dels aspectes a millorar per a l’equip d’Eric Surís, així com el percentatge d’encert en tirs de camp; les turques han acabat els dos primers quarts amb un 55% d’efectivitat en aquest aspecte, que ha resultat ser un seriós problema per a les visitants.

La renda de les turques ha augmentat de forma ràpida amb un bon parcial en els primers minuts del tercer quart que ha marcat un avantatge d’entre 10 i 15 punts per a la resta de l’enfrontament.

Uns darrers moments de rauxa, amb Magalí Mendy molt encertada des del triple -4/6 en el darrer període- han posat contra les cordes el Fenerbahçe en. La rèpilica, immediata i contundent per part de les locals amb un parcial ràpid de 5-0, ha esvaït les esperances de les gironines d’endur-se el partit. Finalment, amb el resultat de 86-82, l’Spar Citylift ha estrenat el seu caseller de derrotes a Eurolliga i a la temporada en general, ja que fins ara acumulava un 5-0 en competicions FEB.