Classificació històrica per les semifinals de l’Eurocup (Spar Citylift Girona 61 – 54 Lyon Asvel Féminin)

Classificació històrica per les semifinals de l’Eurocup (Spar Citylift Girona 61 – 54 Lyon Asvel Féminin)

L’Spar Citylift aconsegueix una classificació per a les semifinals de l’Eurocup Women històrica, superant el seu propi sostre i convertint-se en el primer equip femení català en passar la barrera dels quarts de final.

Crònica-lyon

Tot i l’avantatge assolit en l’anada, la plantilla tenia molt present la importància d’un bon inici i de plantejar el partit amb la mateixa tensió i serietat de sempre: sortint a guanyar.

Primer quart amb imprecisions i diverses pèrdues de pilota en una sortida incòmode per a l’equip gironí. Uns primers minuts d’incertesa que s’han apaivagat amb l’aparició i encert de les anotadores gironines, canviant lleugerament la dinàmica abans d’acabar el quart amb un 14-18. El segon període ha servit per igualar forces en un partit que, si ja es preveia complicat, la dificultat ha estat afegida quan el percentatge de tir de les franceses estava essent notable, arribant a la mitja part amb un 26-32.

Després del descans l’equip ha trobat el seu joc més efectiu i vistós, sabent córrer, apujant el ritme de joc i també d’anotació. Uns primers minuts gairebé impecables han servit per donar la volta al marcador i, sense mirar la renda positiva de l’anada ni de reüll, l’equip i l’afició s’han agermanat per posar-se el partit a la butxaca i afrontar l’últim quart amb un 49-42 en el marcador.

Finalment, amb un resultat de 61-54 –i un global de 141-11- l’Spar Citylift Girona s’ha assegurat la plaça a les semifinals de l’Eurocup Women. El rival serà el BLMA Montpeller, i la cita tindrà lloc a Fontajau en el partit d’anada el proper dijous 21 a les 20 hores.