CLÀUDIA DEL MORAL FITXA PER L’SPAR GIRONA

CLÀUDIA DEL MORAL FITXA PER L’SPAR GIRONA

Després de la sortida d’Helena Oma, l’Spar Girona incorpora a Clàudia del Moral a les seves files. La base (Hostalric, 1996) arriba després d’estar quatre anys a St. Bonaventure University, de la divisió 1 de la NCAA.

Clàudia del Moral és una exterior que coneix molt bé la nostra casa. Abans de viatjar als Estats Units, la jugadora va estar sis anys a la base de l’Uni Girona.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat el fitxatge: “No és la posició de l’Helena, però ens anirà molt bé, ja que després de la lesió de la Núria Bagaria la Laia i la Chelsea podran entrenar juntes al mateix equip. La Clàudia des de petita que coneix la filosofia de l’Uni. Un cop es posi en forma estem convençudes que s’adaptarà molt ràpidament a l’esquema d’Alfred Julbe“.

La base és l’onzena jugadora confirmada per a la plantilla de l’Spar Girona, juntament amb Júlia Soler, Paola Ferrari, Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Frida EldebrinkJulia ReisingerováAdaora Elonu i Giedre Labuckiene. Amb ella, l’equip es dóna per tancat.

Attachment