LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BEMBIBRE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BEMBIBRE

Foto: David Subirana

Mans a l’obra. Després de classificar-se per quarts de final de l’Euroleague Women 2020-21, l’Spar Girona rep el Bembibre a Fontajau. El conjunt de Jose Jesus Vasquez Mougan posarà punt i final a un mes caòtic de partits. I és que en finalitzar la jornada 23 de la Lliga Femenina Endesa, les d’Alfred Julbe partiran amb les seves respectives seleccions.

“Porta fent molt bons partits, sobretot aquesta segona volta. Amb l’afegit aquest, que han de sumar per força, serà un hàndicap per nosaltres. Tenen moltes jugadores d’equip. Haurem d’igualar la seva energia i intensitat. A partir d’aquí treballar” destacava Júlia Soler sobre el Bembibre.

El fet d’haver jugat tants partits en pocs dies ha afectat a les jugadores. “Estem una mica tocats. Tres jornades en quatre dies ens fa pagar un preu físic i algunes no han entrenat en condicions. Arriben justes pel partit, com Vasic i Elonu. S’ha donat una circumstància pel qual la Frida serà baixa. Des del club s’ha decidit donar-li uns dies lliures”, deia Alfred Julbe.

Per altra banda, Alfred Julbe portarà una volta amb l’Spar Girona. “La satisfacció interna és gran. Satisfacció per la manera d’atacar. Per la manera de defensar. I pels objectius que anem assolint. Queda molt per endavant. Encara hi ha possibilitat de moltes coses”, valorava el tècnic.

En el partit de la primera volta, les gironines es van imposar per un contundent 46 a 77.

Attachment