Colnatur Sport renova el seu patrocini amb l’Spar Citylift Girona

Colnatur Sport renova el seu patrocini amb l’Spar Citylift Girona

L’acord suposa la segona temporada de patrocini de Colnatur Sport amb el club.

 

 

Laboratoris Ordesa, empresa especialista en la innovació i el desenvolupament de productes nutricionals, patrocina amb la marca Colnatur Sport el club d’elit Spar Citylift Girona.

La temporada 2018/2019 marcarà el segon any de la col·laboració, amb la que totes dues parts es mostren satisfetes i amb la que desitgen aconseguir molts èxits conjunts.

Actualment l’Spar Citylift Girona és un dels equips de bàsquet femení més importants de Catalunya i Espanya, havent assolit la fita de proclamar-se campió de la Lliga Femenina el 2015, i subcampió els dos anys següents.

“El club considera que és un gran suport i una tranquil·litat poder comptar amb una marca d’aquestes característiques. L’esport femení necessita més suport, i empreses com Colnatur Sport són un exemple a seguir.”

Les jugadores professionals integrants de la plantilla han incorporat Colnatur Sport a la seva dieta, a més d’utilitzar la crema de massatge muscular Colnatur Fisio per a la preparació i recuperació muscular.

Colnatur Sport és un nutrient en pols, totalment soluble, a base de col·lagen i ingredients naturals, dissenyat específicament per a tenir cura de les articulacions, els óssos i els músculs dels esportistes o de les persones que practiquen esport amb molta intensitat i freqüència.

Està formant principalment per proteïna col·lagen hidrolitzada COLNATUR® (natural, molt assimilable i pura) enriquida amb magnesi, manganès, zinc i vitamines B i C.

Tant l’Spar Citylift Girona com Colnatur Sport volen reafirmar la satisfacció de seguir col·laborant junts i esperen que la temporada 2019 vingui acompanyada de molts triomfs.

Attachment