JORNADA DEL 10 I 11 DE NOVEMBRE

Jornada del 10 i 11 de novembre

Roser A (52 VS. 56) Copa Catalunya

El Citylift Copa Catalunya es va endur la victòria al camp del Roser en un final de partit molt ajustat. Les del GEiEG Uni, van sortir molt concentrades al primer quart; tot i que no molt encertades de cares a la cistella, un bon treball defensiu, les posava per davant en el marcador. A l’inici del segon quart, les coses van canviar, i les del Roser molt bé intenses en defensa, recuperant pilotes, van poder córrer en atac i marcar el ritme del partit. Les gironines no acabaven de trobar el seu joc ofensiu, deixant a les barcelonines per davant en el marcador al final del segon quart. A la represa, un canvi de xip i una molt bona defensa de les del Citylift, va permetre recuperar pilotes i córrer al contraatac, anotant cistelles fàcils. També una millor circulació de la pilota en el joc estàtic, va ajudar a ampliar la diferència en el marcador, deixant a les del Roser amb un parcial de 4 a 18 al final del tercer temps. No obstant, altra vegades, les del Camping Bianya, van tornar a entrar en el partit, que no es decidiria fins l’últim minut.

CB Castellbisbal (58 VS. 49) Primera Catalana

Bon partit del Sènior B tot i la derrota. Les del GEiEG Uni van competir els 36 minuts, però al final el cansament va passar factura. Tres errors decisius a causa de la poca rotació de banqueta, van acabar decantant el partit per a les del Castellbisbal. Tot i així, bones sensacions per seguir treballant.

CBF Cerdanyola A (47 VS. 54) Júnior A

El GEiEG Uni va acabar guanyant un partit que se li va posar molt difícil contra un Cerdanyola aspirant a ser a la final a 4. El partit va estar dominat per l’equip local fins gairebé mitjans del tercer quart, arribant a guanyar de 14 punts. Les gironines van haver de fer un esforç en defensa molt important en l’últim quart, per poder arribar a atrapar el desavantatge i poder així, capgirar el marcador.

Crònica-10i11-JuniorB

CB Banyoles Negre (39 VS. 50) Júnior B

El Citylift Júnior B es va endur una altra victòria a la pista del Banyoles. Si al segon quart van haver-hi moments de màxima igualtat, degut a l’alta pressió que exercien les locals i que els hi va servir per a remuntar i igualar el primer r quart favorable al GEiEG Uni. La segona part va servir a les visitants per madurar més el seu joc ofensiu i només permetre a les locals anotar de tir lliure o de llarga distància, fet que va fer poder mantenir una distància suficient al marcador i emportar-se un duel a la part alta de la classificació.

CB Fontcoberta (30 VS. 106) Júnior GUS

CBF Cerdanyola (50 VS. 60) Cadet A

El Citylift Cadet A va guanyar a la pista del Cerdanyola. S’iniciava el partit amb un 1-10 fins al minut 3 a favor de les visitants, tot i saber de la importància del partit i de sortir concentrades des del principi. I és que la resta del partit en termes generals va ser molt ben competit per part del GEiEG Uni, on només els 6 minuts inicials del tercer quart van posar sobre tensió a les del cadet A, qui van saber sobreposar-se a aquests moments i acabar jugant un gran últim quart per a acabar guanyant el partit.

Cadet B (62 VS. 34) CE Palamós Groc

Victòria contundent del Citylift Cadet B contra un dels líders de la categoria. Amb una gran sortida al primer quart, amb molt de ritme en atac i intensitat en defensa, es va acabar el quart amb un resultat de 23-1. Tot i que el Palamós va fer varis intents de remuntada, amb diferents alternatives defensives, el Cadet B va seguir ferm en defensa i va saber mantenir (i augmentar) la distància fins al final del partit.

Cadet Blanc (62 VS. 51) CB Granollers

El Citylift Cadet Blanc va aconseguir guanyar el Granollers, tot i un mal inici de partit. Les del Vallés van començar marcant el ritme de partit i dominant el primer quart gràcies als contraatacs, una defensa agressiva i bones decisions en les situacions de 1c1. Per part de les locals  el desencert ofensiu i falta de tensió defensiva, les posava per darrera al marcador. Un canvi de situació  en el segon quart, una gran actitud defensiva de les gironines i encert de cares a cistella, després de bones i treballades accions ofensives, va permetre arribar al descans amb un punt a favor de les locals. A l’inici del segon temps, les gironines van sortir amb una bona mentalitat competitiva; bones decisions defensives que van permetre anotar en ràpides transicions ofensives, això sumat al millor control de pilotes perdudes, va incrementar la diferència en el marcador de fins a 11 punts. Un bon últim quart, va acabar donant la victòria a les del Citylift.

CB La Vall d’en Bas A (27 VS. 121) Cadet Vermell

Victoria molt còmode del Citylift Cadet Vermell amb un rècord d’anotació. Tot i la diferència en el marcador, les noies del Vermell van seguir treballant els 40 minuts, que ja al final del tercer quart acumulaven una anotació de 91 punts.

Infantil A  (52 VS. 43) Femení Sant Adrià

Molt bon partit per part de les infantils que rebien a un imbatut Sant Adrià al pou. La bona defensa i l’encert inicial en el tir donava avantatge a les jugadores locals. Durant tot el partit les gironines van controlar el partit a partir de la defensa i el control del rebot defensiu.

CB Banyoles (54 VS. 50) Infantil B

El Citylift Infantil B va caure a la pista del Banyoles. Ja des d’un bon inici, les gironines van sortit poc concentrades i agressives en defensa, permeten a les locals córrer en contraatac. Les del Infantil B tampoc acabaven de trobar la seva defensa en el joc estàtic, deixant a les del Banyoles agafar rebots ofensius i concedint segones oportunitats. No va ser fins a finals del cinquè període que van reaccionar. Una defensa més agressiva gràcies a la pressió a tot el camp i a una millor circulació de la pilota en la transició, va permetre remuntar i empatar el marcador. No obstant, les del GEiEG Uni van entrar tard en el partit i se’ls hi va acabar escapant per 4 punts.

Infantil Vermell VS. Infantil Blanc – ajornat

Mini Vermell (17 VS. 67) Mini A

Partit entre els equips Mini del GEiEG Uni, on un Mini A, de segon any, amb les idees molt clares no va posar les coses gens fàcils a les de primer. La defensa agressiva de les del A, va posar les coses molt difícils a les del Vermell, qui perdia pilota darrera pilota. No obstant això, les de primer any durant el llarg de partit van fer una evolució positiva i van saber contraposar-se a les adversitats plantejades per les del A. El Mini A, va fer un molt bon partit, on va a mostrar certa solidesa en els conceptes fins ara treballats.

Mini Blanc (52 VS. 26) Escolàpies Figueres 08-07

El Citylift Mini Blanc, va sortir molt intens des del minut 0 marcant el ritme de partit. Les de l’Escolàpies no hi van tenir res a fer, a més una banqueta curta de 6 jugadores encara ho complicava més per a les visitant, qui van anar a darrera del marcador al llarg del partit