Com pots millorar la teva mecànica de tir a l’International Summer Camp?

Com pots millorar la teva mecànica de tir a l’International Summer Camp?

unigirona-7

El tir és l’habilitat que, generalment, més agrada dominar a totes les jugadores i jugadors de bàsquet. Per això, és imprescindible que, des de la base, aprenguin una mecànica correcta, a pesar que sovint disminueix l’efectivitat a curt termini.

Durant la temporada, i amb l’exigència que sovint requereix la competició, és complicat trobar temps per treballar aspectes tècnics com aquest. Es tracta d’un treball a llarg termini, que només amb esforç i dedicació es pot assolir.

L’objectiu és adquirir una automatització de la mecànica de tir; interioritzar cada micro moviment per tal d’aconseguir la màxima eficàcia i confiança sobre la pista. El més sorprenent és que no només es pot practicar davant la cistella, sinó també es pot fer en posició vertical, intentant que la bola caigui en línia recta. Aquest i altres mètodes ajuden a fortificar l’habilitat dels shooters, de les llançadores que tant ens agrada veure cada cap de setmana al nostre pavelló.

Us esperem doncs a l’International Summer Camp de l’Spar Citylift Girona, que se celebrarà del 2 al 27 de juliol. Els i les participants del campus podran gaudir d’unes setmanes d’activitat centrada en la millora dels fonaments del bàsquet en un gran ambient esportiu. Aquest any estarà centrat en la millora del tir. A més a més, podran practicar l’anglès amb altres jugadors i jugadores i entrenadors internacionals.

Aquí hi trobareu tota la informació.

Si ho preferiu també podeu contactar a través de promocio@unigirona.cat o trucant al 972 647 866.

Attachment