Laia Palau ha estat presentada oficialment com a jugadora de l’Spar Citylift Girona

Laia Palau ha estat presentada oficialment com a jugadora de l’Spar Citylift Girona

“Tenim molts reptes i estic molt contenta de formar part d’aquest equip”.

Presentació Laia Palau a l'Spar Citylift Girona

Aquest migdia el club ha presentat a Laia Palau com a nova jugadora de l’Spar Citylift Girona. Sota la presència de nombrosos periodistes i personal del club, conscients de la importància de la cita, el nou fitxatge del club gironí s’ha mostrat en tot moment agraida i contenta de la rebuda per part del públic.

Palau, que ha atès a tots els mitjans presents, ha explicat que “estic molt contenta. No pensava tornar a casa i sinó en quedar-me a l’estranger, però aquest any em va venir molt de gust; crec que encara tinc bàsquet a dins”. “Vaig parlar amb la Núria Martínez i amb l’Eric i el projecte m’ha engrescat”.

La barcelonina, que als seus 38 anys sembla viure una segona joventut, no ha dubtat en explicar quins són els seus objectius de cara la següent temporada: “El bàsquet està molt assentat en aquesta ciutat. Tenim molts reptes i estic molt contenta de formar part d’aquest equip”.

El president del club, Cayetano Pérez, també ha volgut donar la benvinguda a la flamant campiona de la lliga francesa i s’ha mostrat molt satisfet amb l’acord: “Avui és un dia especial pel club. Portar a la Laia era una il·lusió i un repte, i crec que és un reforç pel projecte d’aquesta nova junta. Amb la seva experiència i saber estar dins la pista ens ajudarà a competir millor la pròxima temporada”.

Attachment