#COMPARTEIXSENTIMENT, LA NOVA CAMPANYA DE L’SPAR GIRONA

#COMPARTEIXSENTIMENT, LA NOVA CAMPANYA DE L’SPAR GIRONA

L’Spar Girona viu un dels millors moments a l’Euroleague Women, i és que a falta de tres jornades, les nostres jugadores arriben al tram final de l’Euroleague amb totes les opcions per classificar-se entre les 8 millors d’Europa. No obstant això, ara més que mai necessitem la vostra assistència per animar i ajudar a l’equip a classificar-se pels Quarts de Final.

És per aquest motiu que l’Spar Girona engega una campanya per a les abonades sota el concepte #comparteixsentiment per venir a recolzar l’equip en aquestes jornades tan importants.

Cada abonada pot demanar dues entrades per convidar a xalar del bàsquet femení. Les invitacions són pel partit de dimecres 26 de gener a les 20:15 h, la 13a Jornada de l’Euroleague Women, on el nostre equip s’enfrontarà al Basket Landes.

Per demanar aquestes entrades:

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat enviant les vostres dades personals i el número de soci.
  • Telefònicament: 696 798 759 (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h).
  • Us podeu desplaçar a les oficines del club, Pavelló Muncial Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h. Divendres 21 de gener i caps de setmana tancat).

Aquesta promoció es tanca el dimarts 25 de gener a les 19:00h o fins a completar l’actual aforament permès.

Attachment