LA PRÈVIA | BEMBIBRE – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | BEMBIBRE – SPAR GIRONA

Aquest dissabte 22 a les 18:15 h tindrà lloc la jornada 18 de la LF Endesa. El partit s’emetrà pel Canal FEB.

No hi ha temps per descansar. Després de la visita a Istanbul, l’Spar Girona viatge directament al “Bembibre Arena” per disputar la jornada 18 contra l’Embutidos Pajariel Bembibre.

L’Spar Girona actualment es troba en la primera posició provisionalment, mentre que l’equip rival es troba en la 14a posició en la classificació.

UN PARTIT TRAMPA

El partit d’anada, l’Spar Girona va estar en tot moment per sobre del marcador, aconseguint la victòria amb una diferència de 23 punts (65 a 42). No obstant això, i després d’una volta, serà un partit molt important on haurem de lluitar amb les nostres millors armes per sortir victorioses, i  és que tornar a sumar és clau per recuperar sensacions per a les dues següents jornades de l’Euroleague Women que es disputaran a Fontajau.

Respecte a l’Embutios Pajariel Bembibre, és un equip amb un bon perímetre on destaquen jugadores com la base  Djeneba N’Diaye (12,5 punts per partit), l’escorta Amber Melgoza (9,5 punts per partit) i l’ala pivot Kadri Ann Lass (7,6 punts per partit, 31,8% en T3).

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Un equip que lluita molt, que té jugadores molt joves, bastantes nacionals, sempre és un conjunt molt intens” és com descriu Laia Flores l’equip rival, tot i que també destaca que “si nosaltres donem la nostra millor versió hauríem de treure el partit”. És per això, que l’Spar Girona haurà de sortir molt concentrat amb la idea d’imposar des del xiulet inicial el nostre ritme de partit.

Attachment