COMUNICAT OFICIAL: MICHAELA ONYENWERE

COMUNICAT OFICIAL: MICHAELA ONYENWERE

La jugadora arribarà a Girona amb l’alta mèdica.

Després de lesionar-se a la WNBA i endarrerir-se la incorporació de Michaela Onyenwere a l’Spar Girona, finalment l’americana s’unirà al nostre conjunt el pròxim 1 de desembre.

“L’arribada d’Onyenwere suposa un reforç per l’equip. La plantilla poc a poc agafa forma, amb l’objectiu que vam fixar a principi de temporada: ser competitives en els trams importants de les competicions. Amb Michaela suposa un reforç a la posició de 4 i compatible amb Burke”, ha destacat Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona.

Modificació de la clàusula

La jugadora, que va firmar el passat mes de juny amb l’Uni Girona, va acordar amb el club una clàusula de tall aplicable per ambdues parts. No obstant això, el club vol agrair a la jugadora i al seu agent la predisposició per modificar la clàusula, i és que finalment, aquesta opció de tall de contracte només es podrà aplicar amb unes condicions avantatjoses per l’Spar Girona.

Sobre Michaela Onyenwere

Nascuda a Aurora (Colorado) el 1999, Michaela Onyenwere és una jugadora interior de 183 cm d’alçada. Formada a UCLA, la jugadora ha sigut seleccionada aquest any pels New York Liberty en la sisena posició de la primera ronda del Draft 2021 de la WNBA. Amb 8,6 punts de mitja per partit i 2,9 rebots, Onyenwere s’ha alçat amb el premi Rookie de la temporada a la WNBA.