LA PRÈVIA | TENERIFE – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | TENERIFE – SPAR GIRONA

Aquest dijous a les 21:00 h (hora peninsular tindrà lloc la jornada 8 de la LF Endesa. El partit s’emetrà pel Canal Feb.

Torna la Lliga Femenina Endesa. Amb les piles carregades per l’aturada FIBA, l’Spar Girona es torna a vestir de gala per viatjar de nou a Tenerife, i és que les d’Alfred Julbe visitaran per segon cop l’illa en aquesta temporada -la primera va ser a la Supercopa d’Espanya-.

“Jo crec que per nosaltres és bo. L’equip estava molt cansat. Reisingerová i Labuckiene han anat amb la selecció i per tant no han parat. No obstant això, la Burke, que havia arribat de la WNBA, ha pogut descansar com la resta, tot i que totes han entrenat i hem pogut millorar diferents aspectes. Ens ve un calendari complicat i haurem d’estar bé fins febrer”, ha valorat Antoja sobre l’aturada FIBA.

EL RIVAL

Abans del descans de seleccions, el Tenerife no va aconseguir sumar a la jornada 7 de la LF Endesa. I és que el conjunt insular es va veure superat en la seva visita a Araski (62 a 53).

Tot i ocupar la posició nº12 a la competició estatal (2 victòries i 5 derrotes), Laura Antoja ha destacat el talent de la plantilla local, i és que la segona entrenadora considera que tenen un roster “molt bo i amb molta qualitat. Juguen competició europea. Poden competir contra els equips més potents de la lliga. No estan tenint bons resultats, però haurem d’estar preparades”.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

Amb les incògnites de si les baixes del Tenerife arribaran al partit, Laura Antoja ha destacat que l’equip ha entrenat considerant que Nyingifa i Montenegro arriben pel partit d’aquest dijous. “Si aquestes dues peces s’incorporen l’equip canvia molt. No obstant això tenen un equip molt bo”, i és que la segona entrenadora no s’ha oblidat de l’experiència d’Ocete i les americanes Walker i Davis. “Totes les peces s’han de controlar i tenir clar els seus punts forts. Nosaltres haurem de fer un bon partit ofensivament”, ha finalitzat Antoja.

Attachment