Comunicat sobre l’acord amb les instucions

1K6A9207-BAquesta tarda l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Spar Citylift Girona hem tancat un acord de col·laboració per a la temporada 2016-17. Aquest acord garanteix l’estabilitat econòmica necessària per planificar un equip capaç d’aspirar als màxims objectius esportius i socials possibles en la propera temporada.

D’aquesta manera es repeteix la relació entre les administracions locals i el club, una continuïtat que no s’ha posat en dubte en cap moment en el procés de negociacions. L’acord es justifica per la importància que té la col·laboració institucional en la promoció i projecció de l’esport femení, per promocionar les polítiques d’equitat de gènere i igualtat d’oportunitats. El bàsquet n’és un dels seus principals exponents, però Girona en té més exemples com el rugbi, l’hoquei o el patinatge. A més, des de les administracions es vol deixar clara l’aposta per l’esport de base, i la implicació amb clubs professionals té per objectiu oferir perspectives de creixement i projecció als equips formatius, en la mesura de les seves possibilitats.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Spar Citylift Girona farem un gran esforç un any més per assegurar aquests objectius. També valorem la projecció del nom de Girona arreu d’Europa, en el que és un gran actiu per a la ciutat i el seu entorn. Així ha quedat palès des de bon inici en les reunions mantingudes entre totes les parts.

Les institucions i el club agraeixen també que Spar i Citylift repeteixin el curs vinent el patrocini, sent un exemple d’implicació en la promoció de l’esport local. Tots plegats esperem que en aquesta nova temporada que el club pugui repetir els èxits d’aquests darrers danys.

Attachment