Haley Peters, joventut i polivalència per l’Uni

petersHaley Peters (23 anys, 1,90m) i l’Spar Citylift Girona han arribat a un acord per què la jugadora nord-americana jugui la temporada vinent a l’equip gironí.

L’aler, que des del principi ha demostrat gran predisposició i voluntat de jugar a Girona la pròxima temporada, es troba ara mateix disputant la WNBA amb els San Antonio Silver Stars. La temporada passada es va enfrontar a l’Spar Citylift Girona vestint la samarreta del CB Conquero Huelva Wagen, on hi va tenir un paper destacat amb gairebé 15 punts i 5 rebots per partit, per 12 punts de valoració en lliga regular. A l’Uni, complirà la seva tercera temporada a Lliga Femenina després de debutar en el seu primer any de professional amb l’Star Center-Uni Ferrol, un cop finalitzada de la seva formació a la Universitat de Duke.

Es tracta d’una jugadora polivalent, en progressió i amb bons percentatges de tir però que, a més a més, també pot fer mal a prop de la cistella gràcies a la seva alçada i habilitat al pal baix.

Jugarà l’Eurocup

Peters s’afegeix al projecte de l’Spar Citylift Girona, que seguirà treballant les pròximes setmanes per tancar un equip competitiu per disputar l’Eurocup. El club començarà els tràmits d’inscripció a la segona competició europea en els pròxims dies, després d’haver pogut assegurar la viabilitat económica del projecte amb els principals patrocinadors i institucions per la temporada 2016/2017.

Attachment