Corsunsky, nou patrocinador de l’Spar Girona

Corsunsky, nou patrocinador de l’Spar Girona

CORSUNSKY és una Firma especialitzada en URBANISME, DRET PÚBLIC I CONTRACTACIÓ, amb una dilatada experiència en tots els àmbits del Dret Públic. Capitanejada per la seva Sòcia directora, Laura Corsunsky, el Despatx presta assessorament jurídic a les empreses i particulars, així com a les administracions públiques en la seva gestió, de la mà dels millors advocats i tècnics experts en l’especialitat, i ha arribat a un acord de patrocini amb l’SPAR Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip de bàsquet.

A l’acte de signatura van assistir, per part de Corsunsky, Laura Corsunsky, sòcia directora de Corsunsky, Antonio Meirás i Màrius Mora, advocats de la Firma. Per part de l’Spar Girona, Laia Palau, directora esportiva del club.

Laura Corsunsky es va mostrar “molt il·lusionada” amb el nou acord de patrocini, i és que per la sòcia de la Firma Corsunsky ADVOCATS I CONSULTORS SLP “implicar-se en el projecte de l’SPAR Girona no és només invertir en el bàsquet femení de la nostra ciutat sinó que ens suposa un orgull col·laborar amb el creixement i la professionalització de les jugadores arreu del territori i en la seva projecció internacional”.

Corsunsky espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa la seva aposta per nosaltres.

Attachment