DE MÉS A MENYS A LA PISTA DE L’AVENIDA

Segona derrota de la temporada a la pista d’un equip d’Euroleague Women. Tot i possiblement fer els millors primers deu minuts del que va de temporada, el clar desencert en el segon quart ha condicionat la dinàmica ofensiva de l’Spar en tot l’enfrontament, caient a la pista de l’Avenida per 68 a 52.

10 minuts per somiar
Inici de partit somiat per l’Spar Girona. La posada en escena de l’Uni ha estat gairebé perfecte. Mitchell, des de la llarga distància, i la bona defensa interior ens ha donat un còmode avantatge inicial (parcial de 9 a 18). El temps mort del Perfumerías ha desovicat el nostre atac, però el control del ritme de partit d’Ainhoa, que ha explotat a la seva companya Magarity, i un triple final de Bertsch ha situat a l’Spar a 10 punts (15 a 25).

Parcial de 23 a 4
Tot el que ha anat bé en el primer quart ha anat malament en el segon. Les nostres ho han intentat per totes les vies, però el resultat ha estat una contundent remuntada de l’Avenida (les gironines no han aconseguit la primera cistella fins passats els primers 5 minuts del segon assalt). Les blaves, a poc a poc, han revertit la situació gràcies a l’encert de Prince (14 punts). Finalment, una cistella de Bertsch ens ha deixat a 9 punts (38 a 29).

Millora
El pas per vestidors ha canviat la imatge ofensiva de les nostres, que han millorat els registres del segon parcial. De fet, els triples en el tram final han donat possibilitats a l’Spar (Mitchell, Peña i Ainhoa), però un tir des de la llarga distància de Çakir en l’últim sospir ha tornat a situar a les locals a 9 punts (57 a 48).

A la desesperada
Els minuts finals del tercer parcial han animat a l’equip en buscar la remuntada, però igual que el segon quart, la cistella s’ha tornat a fer petita. Aquesta situació l’ha aprofitat l’Avenida, que mitjançant Fasoula i Leo han tornat a diferenciar a les locals, aconseguint les de Salamanca la victòria per 68 a 52.