L’SPAR S’ESTRENA A L’EUROCUP PER LA PORTA GRAN

L’EuroCup Women ha tornat de la millor manera a Fontajau. L’Spar Girona s’ha imposat amb contundència al T71 Diddeleng. Les de Laura Antoja han superat la defensa en zona gràcies a una Morgan Bertsch (24 punts) i Kelsey Mitchell (17 punts) espectacular.

El primer partit de la temporada a Europa prometia espectacle i així ho han decidit les jugadores en atacar des de la llarga distància. Bertsch, el control de joc d’Ygueravide i el moment dolç d’Ainhoa (8 punts) han portat a l’Spar ha dominar els primers set minuts d’enfrontament (25 a 14). La paciència del Diddeleng ha tingut la seva recompensa, aproximant-se en el marcador gràcies a Faye Loyd (11 punts, 28 a 21).

La bona dinàmica s’ha mantingut en els primers minuts del segon assalt. Finalment, el temps mort de Laura Antoja ha portat a l’Spar a reaccionar, focalitzant els atacs a l’interior, destacant la polivalència de Morgan Bertsch. La nord-americana ha acabat el segon quart amb 12 punts, ajudant a les gironines ha posat el +15 en el marcador (50 a 35).

El moment de Bertsch i els seus 22 punts
El pas per vestidors ha anat bé per Morgan Bertsch. La nord-americana ha continuat el tercer quart en estat de gràcia. A més, a la festa se li ha sumat Kelsey Mitchell, castigant des de la llarga distància. El temps mort del Diddeleng no ha canviat la dinàmica de l’Spar, i Mitchell ha tornat a encertar des de la línia de tres. L’Uni, còmode en l’exterior, ha aprofitat per incrementar l’avantatge i tancar el tercer quart per 82 a 49.

Ja amb el marcador definit, Winton i Loyd han aconseguit retallar distàncies, posant el marcador final a 97 a 71. S’ha de destacar que l’Uni ha tingut diferents boles de partit per arribar a la xifra de tres dígits.