Definits els 4 equips que seran caps de sèrie al sorteig de la Copa de la Reina 2022

Definits els 4 equips que seran caps de sèrie al sorteig de la Copa de la Reina 2022

L’última incògnita que faltava del quadre de la Copa S.M. la Reina 2022 ha estat resolta amb la victòria del Cadí La Seu

La nit del passat dissabte es va adjudicar definitivament la composició dels bombos pel sorteig d’emparellaments de la Copa de la Reina 2022 que es disputarà entre el 24 i 27 de març a la Fuente de San Luis de València.

Finalment, i després d’unes quantes setmanes d’espera, es va disputar l’últim partit de la primera volta que enfrontava el Cadi La Seu contra el Lointek Gernika. L’enfrontament no es va decidir fins als instants finals quan les de Bernat Canut van aconseguir frenar exitosament els últims atacs del Bizkaia.

D’aquesta manera el Cadí La Seu tanca el primer bombo ocupant la 4a plaça en el que es troben el Valencia Basket, el Perfumerías Avendia i l’Spar Girona. Les nostres jugadores s’enfrontaran a un dels quatre dels següents equips, classificats en el segon bombo: Lointek Gernika, l’IDK Euskotren, el Movistar Estudiantes i el Casademont Zaragoza.

A partir d’aquí, serà el sorteig d’emparellaments, que se celebrarà el proper dimarts 22 de febrer (12h), qui decidirà el quadre de competició i quin serà el camí per cada un dels conjunts per aconseguir el títol.

Attachment