L’UNI TORNA ALS ENTRENAMENTS

L’UNI TORNA ALS ENTRENAMENTS

Les jugadores s’han exercitat primer en el gimnàs i posteriorment en el parquet de Fontajau.

Foto: David Subirana

La plantilla de l’Spar Girona ha tornat aquest dijous 10 de febrer als entrenaments després de gaudir d’una setmana de descans a causa de l’aturada FIBA. Les d’Alfred Julbe inicien així la preparació del següent enfrontament, que es jugarà a Leganés el pròxim 17 de febrer a les 20:30h (partit corresponent a la jornada 20 de la LF Endesa).

Un final de mes exigent

Després del primer partit a Leganés, serà el torn del derbi català. El diumenge 20 de febrer, al pavelló de Fontajau, es disputarà la jornada 21 de LF Endesa contra el Cadí La Seu (5è en la classificació). Aquest partit tindrà lloc a les 18:05 h de la tarda.

I de totes les cites la més important: la d’Euroleague Women. El dimecres 23 de febrer, a les 20:15 h, l’Spar Girona s’enfrontarà al Basket Landes (partit corresponent a la jornada 13). Fontajau gaudirà d’un matx molt important on es decidirà el nostre futur a Europa: Quarts de Final d’Euroleague Women o Quarts de Final de l’Eurocup Women.

Finalment, el dissabte 26 de febrer, l’Spar Girona viatjarà a Gran Canària per disputar la jornada 22 de la LF Endesa (20 h, horari peninsular).

 

Attachment