Definits els dorsals per a la temporada 2018 – 2019

Definits els dorsals per a la temporada 2018 – 2019

Les noves incorporacions ja disposen de dorsal en propietat per a la següent temporada.
Les quatre jugadores vinculades també tindran dorsal propi durant el curs.

A falta de poc més d’un mes per a l’inici de la pretemporada, l’Spar Citylift Girona ja ha definit els dorsals del primer equip. En un estiu on les incorporacions han estat molt prematures, o almenys molt més que en anys anteriors, el club dóna per tancada la plantilla.

Les quatre jugadores que ja van formar part del primer equip la temporada anterior mantenen la seva identitat; la base Núria Martínez, renovada per a dos anys, lluirà el número 1, la capitana Rosó Buch el 6, Helena Oma – que torna a l’equip després de la seva cessió al Cadí La Seu – portarà el número 16 i la brasilera Nadia Colhado mantindrà el 31.

Pel que fa a les noves incorporacions, Bea Sánchez, arribada de l’Uni Ferrol, serà l’encarregada de lluir el número 10 com ja havia fet en la seva etapa a Galícia. També mantenen el seu dorsal les nouvingudes Shay Murphy, amb el 14, Keisha Hampton, amb el 24, mentre que Julia Reisingerova, agafa el relleu de Laura Roig amb el 44. Destaca també el cas de Laia Palau: la barcelonina té en el número 9 un dels seus signes d’identitat, però aquest està retirat des de l’any anterior pel club. Finalment ha decidit jugar amb el 3.

D’altra banda, les quatre jugadores vinculades – Belén González Valdayo, Aina Marín, Fatou Cissé i Núria Bagaria – disposaran de dorsal propi. Bagaria, que ja va disputar diversos minuts amb el primer equip durant la temporada passada, jugarà per primer cop samarreta pròpia i ho farà amb el 8 a l’esquena.

Attachment