Sortejat el calendari de la Liga Dia 2018 – 2019

Sortejat el calendari de la Liga Dia 2018 – 2019

L’Spar Citylift Girona debutarà davant Mann-Filter en l’Open Day que es celebrarà el dia 13 i 14 d’octubre.

calendari-18-19

A tres mesos vista perquè comenci el campionat de lliga, avui s’ha realitzat a la seu de la Federació Espanyola de Bàsquet el sorteig del calendari de la Liga Dia 2018 – 2019. València Bàsquet i Durán Maquinaria Ensino són les dues novetats en assolir l’ascens des de Liga Femenina 2. Per contra, Movistar Estudiantes i Campus Promete no seran presents en aquesta edició degut als seus descensos.

El mundial que es disputarà a finals del mes de setembre fa que s’endarrereixi l’inici de la competició domèstica, que s’inaugurarà el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre. La Supercopa d’Espanya, que enfrontarà a Perfumerías Avenida i Spar Citylift Girona es disputarà el djous 11 d’octubre a Salamanca. Serà el tret de sortida de la temporada amb uns protagonistes de luxe.

La primera jornada de la lliga regular, amb seu única com ja es va fer l’any passat, l’equip dirigit per Eric Surís s’enfrontarà a Mann-Filter, un conjunt contra el qual les gironines van enfrontar-s’hi fins a 5 vegades la temporada anterior, assolint la victòria en totes les ocasions però sempre en partits de màxima exigència.

El debut a casa serà el 17 d’octubre davant Snatt’s Femení Sant Adrià, en el que serà el primer derbi de la temporada en lliga regular. Pel que fa a la Copa de la Reina, aquesta es disputarà entre els dies 28 de febrer i 3 de març. En aquest cas, el torneig del KO es disputarà entre els 8 primers classificats de la primera volta, començant tots ells des dels quarts de final.

La lliga regular acabarà per a l’Spar Citylift Girona el cap de setmana del 7 d’abril amb la visita a l’IDK Gipuzkoa. Els Playoffs pel títol començaran el 10 d’abril amb els quarts de final, mentre que el 2 de maig s’iniciaran les finals.

Aquí podeu veure el calendari complet.

Attachment