DEFINITS ELS EMPARELLAMENTS DE LA COPA

DEFINITS ELS EMPARELLAMENTS DE LA COPA

La Copa de la Reina 2023 ja està en marxa després del sorteig d’emparellaments, que ha tingut lloc aquest dijous a l’Ajuntament de Saragossa.

L’Spar Girona jugarà els quarts de final de la Copa de la Reina contra el Gernika Bizkaia. En ser el tercer cap de sèrie del sorteig, les gironines disputaran el seu enfrontament el divendres 31 de març a les 18 h.

El Valencia Basket, campió d’hivern per millor average, ha estat el primer a sortir del sorteig, quedant emparellat amb el Movistar Estudiantes (vuitè classificat). El Casademont Zaragoza, amfitrió, ha estat el segon a sortir i disputarà el seu enfrontament el dijous 30 de març contra el Kutxabank Araski. Mentre que l’últim cap de sèrie ha sigut el Perfumerías Avenida i disputarà el seu enfrontament contra el Barça CBS.

El torneig tindrà lloc al Príncipe Felipe de Saragossa, del 30 de març al 2 d’abril. Les dues semifinals es disputan el dissabte 1 d’abril (16:30h i 19:00h), mentre que la final tindrà lloc el diumenge 2 d’abril a les 17:30h.

Victòria a Fontajau
Respecte al rival de la Copa, les gironines ja saben el que és competir contra el Gernika aquesta temporada. En el duel que va tenir lloc el dia de Sant Narcís, l’Spar va superar a les basques per un resultat de 65 a 49.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat el sorteig. “Està clar que ens hagués agradat jugar el dijous, però juguem divendres a les sis de la tarda. De cara a si passem a semifinals, tenim la sort que juguem el nostre partit de quarts de final abans que un futur rival de semifinals”.

Sobre el Lointek, Palau té clar que “serà un rival dur, però s’ha de dir que a la Copa no hi ha rivals fluixos. Tenim el record del partit jugat aquí a Fontajau, que va ser un partit que vam dominar. Estem enquadrades si passéssim a semifinals contra el vencedor d’Avenida – Barça. Està clar que si la Copa de la Reina és un torneig obert, aquest any, i veient com està la lliga ho serà encara més”.

El president de la Feb, Jorge Garbajosa, també va parlar d’aquesta igualtat el dia del sorteig. “Estem vivint la temporada més igualada de la LF Endesa. Assegura espectacle. Veient el ritme al qual va la venda d’entrades serà, probablement, la Copa de la Reina amb més repercussió a la televisió i en afluència de públic a les grades. I també serà la primera sense restriccions de cap mena des d’abans de la pandèmia. Que millor que celebrar l’any del centenari començant amb l’organització de la Copa de la Reina”.

Attachment